چنانچه در اتفاقات ذکرشده مشاهده کردیم، یک حرکت کوچک، توانست میلیونها مرگ و قربانی برجای بگذارد. بنابراین لازم است به این تئوری در تمام زمینهها توجه کنیم تا با اصلاح افکار و تصمیمات خود، گامی در جهت اصلاح جهان برداریم.
در صورتی که روی پوست تاولهای مشاهده کردید که قبلاً آنها را ندیده بودید، باید هرچه سریعتر به پزشک متخصص مراجعه نمایید.
علائم و نشانه های بیماری پروانه ای بسته به نوعشان تغییر می کنند. آن ها شامل موارد زیر هستند:
پوست از یک لایه بیرونی (اپیدرم) و یک لایه زیرین (درم) تشکیل شده است و ناحیهای که این لایهها به هم متصل میشوند، غشاء پایه نام دارد.
با برخی از فرم های شدید این مشکل، باند پیچی روزانه به جلوگیری از پوسیدگی و همجوشی انگشتان دست و پا کمک می کند. باند پیچی های خاص و مواد خاصی برای این درمان مفید هستند.
از متداولترین عوارض بیماری پروانهای میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
مراقبت از منطقه نگهداری پوشک: در صورت استفاده کودک از پوشک، باید نوارهای الاستیک را برداشته و نباید از دستمال مرطوب استفاده کرد و پوشک را با یک پانسمان غیر چسبنده یا لایه ضخیمی از پماد زینک اکساید استفاده کنید.
سرطان پوست: نوجوانان و بزرگسالان مبتلا به نوع خاصی از بیماری پروانه ای، در معرض خطر ابتلا به سرطان پوستی به نام سرطان سلولهای سنگفرشی هستند.
نشانههای عفونت همچون گرم شدن پوست، قرمزی، احساس درد در official source پوست، وجود تورم، چرک یا بوی بد که از زخمهای روی پوست ناشی میگردد و نیز تب و لرز.
در دانشگاه کسب و کار، به ذکر چند مورد از این حوادث میپردازیم:
این سریال، علاوه بر طنز فوقالعاده و جذابیتی که دارد، به خوبی میتواند اهمیت اتفاقات کوچک و تئوری اثر پروانهای را به ما نشان دهد.
بیماری پروانه ای جزو بیماریهای نادر در دنیا میباشد که پوست و مخاط بدن فرد را درگیر مینماید.
یک جشن تولد متفاوت از آنچه تا کنون برای کودک خود گرفته اید
بیماری پروانه ای یا اپیدرمولیز بولوزا یک بیماری ژنتیکی نادر است که پوست را چنان شکننده میکند که با کوچکترین تماس ممکن است پاره شود یا تاول بزند. کودکانی که با آن به دنیا میآیند «کودکان پروانه» نامیده میشوند زیرا پوست آنها مانند بال پروانه شکننده است.
Comments on “The Definitive Guide to بچه های بیماری پروانه ای”